15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autorul crimei din Slatina, reținut pentru 24 de ore

- Advertisement -

Procurorii Parchetului Olt au finalizat audierea autorului oribilei crime dintr-o locuință situată într-un bloc de pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, undeva în cursul serii de miercuri. În urma declarațiilor făcute, Marian, slătineanul de 50 de ani, care a ucis-o pe Sonia, concubina sa de 28 de ani, tot din Slatina, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca joi, 1 iunie, să fie prezentat în fața magistraților Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Anchetatorii au venit și cu câteva detalii referitor la bărbatul care este acuzat de omor. Crima a comis-o din gelozie, însă în trecut a mai fost cercetat penal pentru tâlhărie.

„În completarea informaţiilor transmise în legătură cu crima comisă în dimineaţa zilei de 31 mai 2023, din municipiul Slatina, județul Olt (zona Zahana), învederăm faptul că faţă de autor s-a dispus măsura reţinerii sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de articolul 188, alineat 1 Cod Penal, raportat la articolul 199, alineant 1 Cod Penal. Date despre inculpat: Inculpatul D. M. are vârsta de 50 de ani, locuieşte în Slatina, a mai comis fapte de natură penală, respectiv infracţiunea de tâlhărie, în raport de care este reabilitat, iar noua faptă, pentru care a fost reţinut, a fost comisă pe fondul geloziei. Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de 1 iunie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, arată procurorii olteni.

Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit femeii cu care conviețuia de ceva timp. Surse din anchetă spun că acesta i-a tăiat limba, iar anchetatorii din cadrul Parchetului Olt spun că acesta a înjunghiat-o de opt ori doar în zona toracică.

Rănile înjunghiate i-au fost fatale victimei, cadrele medicale de pe Ambulanță constatând decesul acesteia.

Apropiați ai bărbatului de 50 de ani spun că acesta era văduv de un an și jumătate, soția bolnavă murind în luna decembrie a anului 2021.

Își găsise un alt suflet pereche, însă iată că gelozia l-a făcut să o ucidă pe concubină. Slătineanul riscă acum să petreacă ani grei în pușcărie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți