6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescenta din Slatina, dispărută de la asistentul maternal, găsită la Craiova

- Advertisement -

UPDATE: În urma activităților de căutare, minora de 16 ani, care a plecat de la domiciliul asistentului maternal, a fost identificată în municipiul Craiova, județul Dolj. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, care a plecat joi din casa asistentului maternal și nu până la această oră nu s-a întors.

Dispariția a fost anunțata joi seara, în jurul orei 21:10, chiar de femeia care avea grijă de copilă.

„La data de 1 iunie, în jurul orei 21:10, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie, din municipiul Slatina, asistent maternal, cu privire la faptul că minora Ionela Mirela Pîrvu, în vârstă de 16 ani, pe care o avea în plasament, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit”, au declarat reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor surse, nu ar fi pentru prima oară când adolescenta a plecat de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp, însă de fiecare dată s-a întors.

Semnalmentele fetei căutate de oamenii legii sunt: înălţime 1,55 metri, greutate 68 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr castaniu, ondulat, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare.

Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de aceasta la momentul plecării, iar cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți