14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O autoutilitară și o căruță, implicate într-un accident produs pe DN 64, la Pleșoiu. Două persoane rănite și transportate la spital

- Advertisement -

Accident de circulație joi, în jurul orei 22:10, pe Drumul Național 64, în afara satului Doba al comunei Pleșoiu. O autoutilitară și o căruță au fost implicate, în urma coliziunii violente două persoane ajungând la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentu rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, și un atelaj hipo condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv căruțașul de 32 de ani și o tânără de 24 de ani, care se afla în atelajul hipo, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că accidentul s-ar fi produs pe fondul nerespectării distanței în mers, coliziunea fiind față – spate, însă nici căruța nu ar fi fost semnalizată corespunzător.

Atât conducătorul auto, cât și căruțașul, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți