10.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Autoturisme sparte în curtea SJU Slatina. S-au furat acte și chei de apartament ale unor cadre medicale

- Advertisement -

Hoție constatată în dimineața zilei de luni, 5 iunie, în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina. Două autoturisme ale unor cadre medicale care erau parcate în incinta celei mai mari unități medicale din județul Olt au fost găsite sparte, dintr-una fiind furate numai acte și chei de apartament.

Una dintre persoanele păgubite a sesizat totul pe o pagină de socializare, aceasta fiind angajată ca asistentă pe una dintre secțiile spitalului. O colegă de-a sa este cealaltă victimă a furtului comis în curtea instituției sanitare, din mașina acesteia dispărând, se parem numai documente.

„Bună ziua! Azi dimineață (luni, 5 iunie n.r.) în incinta Spitalului de Urgență Slatina au fost găsite două mașini sparte. Una este a mea și cealaltă a unei colege. Am rugămintea dacă cineva găsește acte pe numele de Muraru Claudia să-mi lase un mesaj. Mulțumesc frumos! Menționez că din ambele mașini au fost luate decât acte și cheile de la apartament. Număr de înmatriculare 33 OT KLA. Toate actele erau într-o borsetă de culoare neagră”, a postat Alina (Muraru Claudia n.r.) pe Info Trafic Slatina – Grup Facebook.

Polițiștii olteni au fost sesizați cu privire la furtul comis, când angajatele SJU Slatina au ieșit din tura de noapte, iar acum fac cercetări în vederea identificării făptașului sau făptașilor. Un dosar penal pentru furt calificat a fost întocmit în cauză.

„La data de 5 iunie, în jurul orei 06:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un autoturism ce se afla parcat în curtea unei unități spitalicești din municipiul Slatina. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 4 spre 5 iunie, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul a două autoturisme ce se aflau parcate în curtea unei unități spitalicești din municipiul Slatina. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și dispunerea măsurilor legale”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al inspectoratului.

Curios este cum s-a petrecut furtul, având în vedere că la Spitalul Slatina paza este asigurată. Mai mult chiar în zonă există și camere video de supraveghere, imaginile suprinse fiind ridicate de oamenii legii în vederea continuării anchetei.

Cătălin FIRCOIU

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți