6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Topana, urmărit de polițiștii din Scornicești după ce nu a oprit la semnalul acestora. S-a ales cu dosar penal pentru că era băut

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Scornicești, în timp ce desfășurau, în noaptea de 4 spre 5 iunie, în jurul orei 01:20, activități specifice pe Drumul Județean 703, în comuna Topana, din județul Olt, au observat un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a efectuat manevra de întoarcere. Conducătorul auto a fost urmărit de oamenii legii care au reușit să-l prindă și să-l identifice, fiind vorba despre un tânăr de 34 de ani, din localitate. Era băut și s-a ales cu dosar penal.

Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a arătat că șoferul din Topana era într-o stare avansată de ebrietate.

„Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. La scurt timp, autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Topana, județul Olt. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,55 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele olteanului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, în cauză cercetările fiind continuate.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Imagine reprezentativă (Arhivă)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți