11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Piatra Olt, cercetați sub măsura controlului judiciar după ce au furat produse alimentare

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut marți, 6 iunie, trei tineri cercetați pentru furt. Aceștia ar fi furat mai multe produse alimentare, printre care pulpe de pui, salam și înghețată, din zona depozitului supermarketului Profi Loco din urbe, iar acum pentru fapta comisă sunt cercetați sub măsura controlului judiciar.

Prejudiciul cauzat societății este de aproape 1.300 de lei, spun oamenii legii, hoți fiind trei tineri din Piatra Olt, cu vârsta cuprinsă între 17 și 26 de ani.

„În fapt, la data de 6 iunie, în jurul orei 14:00, polițiștii Poliției Orașului Piatra Olt au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din orașul Piatra Olt, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.300 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea măsurilor legale. Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra Olt au identificat 2 tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din orașul Piatra Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. În urma probatoriului administrat, la data de 6 iunie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Balș, pe numele celor trei persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Hoții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar miercuri, 7 iunie, aceștia au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, față de tineri fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă 60 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți