6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompieri voluntari din Stoicănești și Slatina, câștigători ai fazei județene a concursurilor profesionale ale SVSU și SPSU

- Advertisement -

Stadionul „Metalurgistul”, din municipiul Slatina, a fost joi, 8 iunie, gazdă a fezei judeţene a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă (SVSU și SPSU n.r.), organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Echipa SVSU Stoicănești și echipa SPSU Rivergate Fire din Slatina au fost câștigat competiția la startul căreia s-au prezentat cinci echipe, din care trei SVSU și două SPSU.

Echipele câștigătoare vor lua parte la etapa interjudețeană a concursurilor profesionale destinate pompierilor voluntari.

„Pentru participarea la concurs fiecare lot a avut în componenţă un antrenor (şeful serviciului voluntar/privat), opt concurenţi şi două rezerve. Echipajele participante și-au demonstrat abilităţile la probele: ştafetă 4×100 metri; pista de îndemânare şi viteză şi realizarea dispozitivului de intervenție. Echipele SVSU Stoicănești și SPSU Rivergate Fire au fost câștigătoare și vor participa la faza interjudeţeană a competiției, care va fi organizată, în perioada 5 – 7 iulie 2023, în municipiul Slatina”, a declarat Alina Oprea, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți