13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer de 80 de ani, din Dolj, blocat în trafic cu ajutorul mascaților. Polițiștii au constatat că era băut

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din comuna doljeană Bistreț, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 55 A, în localitatea Catane, a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind blocat în trafic cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Oamenii legii au constatat că acesta era în stare de ebrietate.

„Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,33 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195 din 2002, republicată, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 180 de zile”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Dolj.

O oră mai târziu, oamenii legii l-au oprit din nou în trafic și i-au întocmit un nou dosar penal.

„După aproximativ o oră, bărbatul a fost iarăși oprit în trafic, la volanul aceluiași autoturism. Și de această dată a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. De această dată, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a adăugat reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți