26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Deputatul oltean Florin Barbu, propunerea PSD pentru funcția de ministru al Agriculturii în Guvernul Ciolacu

- Advertisement -

A avut loc rotativa guvernamentală, liberalul Nicolae Ciucă fiind înlocuit cu social democratul Marcel Ciolacu în funcția de prim-ministru al României, iar în noul Guvern și-ar putea găsi locul și un oltean. Este vorba despre slătineanul Florin Barbu, deputat PSD de Olt, care ar urma să preia mandatul de ministru al Agriculturii de la social democratul Petre Daea. Are 42 de ani, la bază este economist, are diplomă de Master Management Public la Academia de Studii Economice Bucureşti, are un doctorat în economie Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Craiova și a fost expert achiziții publice la o firmă din Ploiești, Prahova.

Actualul președinte al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților, Florin  Barbu este propunerea PSD pentru ocuparea funcției de ministru al Agriculturii, nominalizarea trebuind a fi votată în Consiliul Politic Național al formațiunii politice de miercuri, 13 iunie.

Experiență profesională potrivit datelor publicate în Curriculum Vitae pe site-ul Camerei Deputaților

2020 – prezent: Deputat – Parlamentul României Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice – Preşedinte (din decembrie 2021); Comisia pentru buget, finanţe şi bănci (membru al comisiei până în noiembrie 2021).

2020 – Director Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară OLT- ECO Slatina

Administrație publică

2014-2020 – Director general Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) București

2010-2014 – Director economic Primăria Municipiului Slatina

2007-2010 – Director Direcţia Venituri Primăria Municipiului Slatina

2006-2007 – Șef Serviciu Constatare, impunere, control persoane fizice şi juridice la Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Slatina

2005-2006 – Inspector specialitate Direcţia Venituri Primăria Municipiului Slatina

Sursă foto: Florin Barbu – Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți