22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Polițiștii cercetează penal patru șoferi pentru diverse abateri comise în trafic

- Advertisement -

Patru conducători auto sunt cercetați penal de oamenii legii după ce luni, 12 iunie, au comis diverse infracțiuni pe mai mukte drumuri publice care tranzitează județul Olt. Printre ei se numără doi care conduceau un autoturism fără a poseda permis auto, unul pentru conducerea unei autoutilitare neînmatriculată și altul pentru că s-a urcat la volan băut bine.

În jurul orei 15:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Grădiște, din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un slătinean de 18 ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot luni, dar în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia au oprit pentru control, pe Drumul Național 54 A, în afara localității Ianca, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Ianca.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că autoutilitara era neînmatriculată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Și în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Livezilor din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 61 ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În seara aceleiași zile de 12 iunie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Democrației din comuna Ianca, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Corabia în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți