18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Trupa rock Compact, cap de afiș la a doua ediție a South Side Biker Fest de la Slatina

- Advertisement -

Sfârșitul de săptămână și un nou festival organizat de Primăria și Consiliul Local Slatina. De data aceasta, South Side Biker Fest a ajuns la ediția a doua și este programată a se desfășura în perioada 16 – 18 iunie, la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”. Mai multe trupe rock vor concerta la Slatina, intrarea fiind liberă, cap de afiș fiind Trupa Compact.

Însă, din peisaj nu vor lipsi o paradă moto ca în filme și concursuri.

„Miros de cauciuc încins? Suntem noi, ne încălzim pentru festival. Te invităm la cea de-a doua ediție South Side Biker Fest, chiar aici, în Slatina! Punem la bătaie o zonă de campare, multă muzică live, o paradă moto ca în filme și concursuri pe bune. Ți-a plăcut prima ediție? A doua o să-ți ia mințile! E prima dată când vii la noi? Te așteptăm în familie! Intrarea este liberă, singura condiție fiind: enjoy it!”, au transmis bikerii care se ocupă de organizarea festivalului.

Cât despre trupa rock Compact, aceasta revine cu un concert grandios la Slatina după 30 de ani.

„Trupa Compact se întoarce în Slatina! Prima dată când au fost la noi, în Slatina, le-am urat doar «pe curând». Știam că timpul ne va aduce din nou împreună. 30 de ani mai târziu, South Side Biker Fest face posibilă revederea. 17 iunie. Se va lăsa cu hituri și multe amintiri!”, spun organizatorii.

Ceilalți artiști care vor susține recitaluri pe scena de la Slatina sunt: vineri, 16 iunie – Punisher, Răzvan DLB, Trupa Lunatic, 7 Tears Ago, Anton (Ovidiu Anton n.r.), sâmbătă, 17 iunie – Risk Of Contamination, The Schnitzels, Coiotu’ și băieții de la Trooper și, nu în ultimul rând MC Andrei Coman.

Acesta este al treilea eveniment important organizat la Slatina de South Side Rider Club, după prima ediție a Festivalului South Side Biker Fest de la începutul lunii septembrie 2022 și deschiderea oficială a sezonului moto la Slatina, în data de 6 mai 2023.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți