13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

5 jocuri de păcănele care merită încercate în această vară

- Advertisement -

Sloturile cu tematică de vară sunt foarte populare în această perioadă, în care toate gândurile fug spre plajă și spre petreceri în aer liber. Jocurile din cazinourile online reușesc să reproducă foarte bine atmosfera specifică anotimpului estival, folosindu-se de simboluri precum fructe exotice, surferi, pahare de cocktail sau pești și alte viețuitoare din lumea apelor:

Iată 5 jocuri de păcănele de la Mr Bit care merită încercate în această vară:

30 Summer Bliss

Potrivit dicționarului, „bliss” se traduce prin „fericire, beatitudine, extaz”. Nici nu este nevoie să spunem mai multe pentru a descrie ideea acestei păcănele online care are 30 de linii de plată. Pictogramele de top sunt oamenii care se bucură de soare: surferul (simbol Wild) și cele două fete în costume de bate, dintre care una poartă pe cap o șapcă de marinar.

Surferul poate substitui orice alt simbol decât valul, care este Scatter. Minim trei Scatters declanșează o serie de 12 rotiri extra, cu multiplicatori 2x, în care fetele devin și ele simboluri Wild. Alte pictograme de top sunt iahtul, paharul de cocktail și steaua de mare. De asemenea, în funcție de numărul de valuri, mai multe pictograme de valoare mică (9, 10, J, Q, K, A) sunt eliminate de pe role în jocul special.

Wild Beach Party

Petrecerea sălbatică de pe plajă este, de fapt, un festival al fructelor. Ananași, mure, mere, banane, portocale, pere și coacăze se perindă pe o grilă structurată pe 7 role și 7 rânduri, pe fondul sonor reprezentat de muzica pe care o auzi de obicei într-un beach bar.

Slotul este construit pe un mecanism Megaways. Asta înseamnă că sunt 253 de linii de plată. Nu este obligatoriu ca simbolurile să se oprească pe coloane adiacente de la cea mai din stânga spre dreapta pentru ca rotirea să fie câștigătoare, ci trebuie să fie minim cinci de același fel, pe role alăturate. În momentul în care obții 3 Scatters (scoica ce are o perlă în interior), pe ecran apare o imagine cu un crab care se bucură, pentru că tocmai ai activat o serie de 10 rotiri extra.

Aloha Party

Rămânem în sfera petrecerilor în aer liber și mergem într-un loc unde este vară eternă, în Hawaii. „Aloha” este formula de salut a băștinașilor care apar în acest slot cu 1024 de modalități de câștig, produs de Amusnet Interactive. În background este imaginea oceanului, cu apa turcoaz care scaldă plajele cu palmieri.

Pictogramele cu chipurile localnicilor sunt de top ca și valoare, dar simbolurile speciale sunt surferul (Wild) și tobele tradiționale (Scatter). Paharele de cocktail, pasărea și florile specifice sunt alte pictograme valoroase. Jocul special, inițiat de minim 3 Scatters, constă în 15 runde extra cu factor de multiplicare de până la 15x.

Cocktail Rush

Muzica și sunetul valurilor creează o atmosferă cât se poate de relaxantă. Pe un palmier, în stânga ecranului, este fixată o plăcuță de lemn pe care scrie numărul de plată: 10. Pe aceste linii trebuie să se oprească minim trei pictograme asemănătoare: felie de pepene tăiată în formă de șeptar, sau mură, sau papaya, sau banană, sau căpșună, sau ananas, sau portocală, sau kiwi.

O statuie băștinașă care rânjește este simbol Wild, iar paharele de cocktail (unul cu umbreluță, altul cu pepene pe margine) sunt Scatters. Spre deosebire de alte sloturi, simbolurile Scatters nu declanșează un joc special.

Wild Water

NetEnt propune un joc care surprinde latura furioasă a oceanului. Valurile înalte și învolburate fac deliciul surferilor, dar sunt și foarte periculoase. În oricare dintre ele se poate ascunde un rechin cu colți precum niște pumnale, gata de atac. Grafica este una retro, băieții și fetele având costume de plajă care se purtau prin anii 80.

Paradoxul este că rechinul e simbolul pozitiv în acest slot, din punctul tău de vedere. Fioroasa creatură îndeplinește rolul de Wild, care apare stivuit în jocul special declanșat de minim trei Scatters (surferul) oprite pe grilă. Simbolul cel mai valoros este fata care face surf. Dacă obții cinci surferi diferiți pe role în timpul unei rotiri primești o recompensă specială.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți