17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cannabis, dispozitive de mărunțit, pistol tip airsoft și cartușe, găsite la un corăbian de 24 de ani. A fost arestat

- Advertisement -

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Craiova, au desfășurat, în municipiul Craiova, o acțiune pe linia traficului de droguri de risc. Astfel, oamenii legii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, originar din oraşul Corabia, judeţul Olt, în urma căreia, au fost descoperite şi ridicate 20 de grame de cannabis, opt dispozitive de mărunţit, tip grinder, şi un pistol tip airsoft, cu șase cartuşe.

Tânărul, care a fost reținut 24 de ore, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, este bănuit că, în perioada 2022 – 2023, ar fi vândut cannabis către consumatori din municipiul Craiova.

„Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat procurorul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de miercuri, a fost solicitată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Măsura a fost admisă de magistrați, însă decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Potrivit reprezentantului Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, suportul de specialitate în documentarea activității infracționale a corăbianului a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți