11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Comisarul șef Cristian Bădiță, noul adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Olt

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt are începând de miercuri, 14 iunie, un nou adjunct, în persoana comisarului șef Cristian Bădiță. Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române l-a împuternicit pentru o perioadă de trei luni, pentru a ocupa această funcție.

Informația ne-a fost confirmată chiar de ofițer de poliție, postul ocupat de acesta fiind cel de adjunct I al Poliției Olt, pe linie de ordine publică și rutieră din cadrul Poliției Olt.

Comisarul șef Cristian Bădiță a mai ocupat această funcție prin interimat și între 2018 – 2019, pe o perioadă de un an.

Ofițerul de poliție este angajat al IPJ Olt din anul 2001, în cadrul Poliției Rutiere activa din anul 2007, iar funcția de șef al Biroului Drumuri Naționale și Europene o deținea din anul 2015.

Actualmente, din echipa de conducere a IPJ Olt mai face parte doar comisarul șef Ionuț Ilinca, inspector șef, care ocupă funcția prin concurs de la începutul lunii decembrie 2022, înainte mai ocupând această funcție, dar și pe cea de adjunct I prin împuternicire.

Comisarul șef Daniel Constantin, celălalt adjunct al Poliției Olt, i-a încetat împuternicirea pe post la sfârșitul lunii martie 2023, funcția fiind ocupată de acesta în ultimul an. Iar acum este la Poliția orașului Corabia, de unde venise pe post.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți