10.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Curtișoara. Băut și fără permis, un tânăr din Slatina, a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat în șanț

- Advertisement -

Accident de circulație în noaptea de marți spre miercuri, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Un tânăr de 18 ani, originar din Slatina, a ajuns în afara părții carosabile și a intrat într-un cap de pod, în urma coliziunii violente răsturnându-se în șanț. 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea evenimentului rutier în jurul orei 04:00 a dimineții de miercuri, iar la fața locului, pentru cercetări, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina care au constatat că tânărul slătinean nu avea permis și se afla și într-o stare avansată de ebrietate.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a părăsit drumul și ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,68 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără pemis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți