17.3 C
Slatina
sâmbătă,18 mai,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD de Olt Mirea: „Anunțăm formarea noului Guvern, cu un accent deosebit pe competență”

- Advertisement -
A început rotativa guvernamentală, iar odată înlocuirea liberalului Nicolae Ciucă cu social democratul Marcel Ciolacu în funcția de premier se schimbă și miniștrii din noul Guvern. Siminica Mirea, senator PSD de Olt, spune că social democrații au pus un acces deosebit pe performanță atunci când au propus noii miniștri.
Parlamentarul Mirea a declarat că aceștia au fost selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice.
„Anunțăm formarea noului Guvern, cu un accent deosebit pe competență. Miniștrii propuși de PSD sunt selectați pe baza performanțelor și experienței lor în domenii specifice. Ne dorim ca și propunerile PNL să se bazeze pe competență, nu doar pe relații politice. Obiectivul nostru este să avem o echipă competentă pentru a gestiona provocările economice și sociale ale României”, a spus senatorul PSD de Olt.
Politicianul olteanul a mai spus că își dorește ca procedurile de învestire să fie unele rapide pentru ca instituțiile guvernamentale să funcționeze eficient.
„Vrem ca procedurile de învestire să fie rapide, astfel încât instituțiile guvernamentale să funcționeze eficient. Prioritățile noastre sunt: promovarea echității sociale și economice, susținerea producției românești și absorbția accelerată a fondurilor europene din PNRR și fondurile de coeziune. Suntem hotărâți să realizăm aceste obiective pentru binele țării noastre!”, a subliniat senatorul Siminica Mirea.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți