13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer băut bine a lovit cu mașina pe care o conducea două autoturisme parcate pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din localitate, a avut loc un eveniment rutier. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au constatat că un șofer care se afla în stare de ebrietate la volanul mașinii sale a lovit două autoturisme care erau parcate în zonă.

După ce a acroșat vehiculele, acesta s-a făcut nevăzut, fiind identificat și depistat ulterior la domiciliul său. Polițiștii au constatat că acesta avea o alcoolemie de peste un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au stabilit faptulb că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ecaterina Teodoriu, din municipiul Slatina, nu s-ar fi asigurat corespunzător și ar fi acroșat două autoturisme parcate, ulterior părăsind locul evenimentului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Slatina. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,03 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Slătineanul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pe numele șoferului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți