12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Exprimă-ți individualitatea cu blugii pentru bărbați cu detalii și accente unice

- Advertisement -

Blugii sunt o parte esențială a stilului casual. Ei se potrivesc de minune cu tricouri albe, cămăși în carouri, cardigane călduroase și pulovere.

Aproape că nu există bărbat în ziua de azi care să nu aibă cel puțin o pereche de blugi în garderobă. Acest articol vestimentar masculin a devenit un element permanent în viața noastră de zi cu zi. Designerii și stiliștii creează în mod regulat colecții de pantaloni din denim, urmând cele mai recente tendințe ale modei. Printre marea varietate de stiluri se numără și denimul rupt pentru bărbați. Popularitatea lor de durată se datorează combinației dintre caracterul practic și flerul stilistic.

Blugii rupți

Oricât de ciudat ar părea, dar pantalonii bărbătești rupți de pe Bolf, cu zgârieturi în unele locuri, arată foarte seducător și atractiv pentru publicul feminin. Toată lumea cunoaște paradoxul conform căruia „băieții răi” sunt mai plăcuți de fetele bune. Un bărbat care poartă blugi rupți și un aspect ușor neglijent și brutal are toate șansele să fie imediat remarcat de sexul frumos. Îmbrăcămintea cu ce acest fel se încadrează perfect în stilul casual de stradă, îndrăgit de tinerii din ziua de azi. În funcție de aspectul dorit și de îndrăzneala purtătorului, rupturile pot lua forma unor mici tăieturi sau a unor crestături uriașe pe genunchi sau șolduri.

Cu ce să porți blugii rupți pentru bărbați  

Modelul original de pantaloni este o modalitate excelentă de a vă diversifica garderoba. Blugii rupți arată grozav cu seturi de zi cu zi și de club. Ei arată foarte bine cu un hanorac, un pulover subțire, un tricou alb sau un maiou.  Potrivit stiliștilor , combinația perfectă pentru fiecare zi este blugii rupți cu o cămașă de culoare mai închisă.  Dacă planifici să mergi la o întâlnire cu prietenii sau la o petrecere distractivă, alege cămăși în culori vii sau înfrumusețate cu imprimeuri geometrice.  Cei mai confortabili pantofi pentru pantalonii rupți sunt adidașii multicolori cu talpă albă, mocasinii, oxfords sau sandalele plate din piele.

Blugii cu buzunare laterale

Blugii cu buzunare laterale pot fi asortați în diverse moduri pentru a crea diferite stiluri. Poți încerca să-i combini cu un tricou simplu și teniși pentru un look casual, sau cu o cămașă în carouri și ghete pentru un aspect mai rafinat. Pentru un stil rock, poți purta blugii cu o jachetă de piele și cizme. Dacă preferi un look sportiv, încearcă să-i asortezi cu un hanorac și pantofi sport. Nu uita să experimentezi și să găsești combinațiile care se potrivesc cel mai bine stilului tău și evenimentului în care vei purta ținuta.

Blugii clasici

Să nu uităm și de blugii clasici, fără inserții sau buzunare laterale. Aceștia pot fi purtați în mai multe ocazii și stiluri. Pentru evenimente formale, asortează-i cu o cămașă și o jachetă sport pentru un look elegant. La locul de muncă, poți combina blugii cu o cămașă și pantofi eleganți pentru un aspect office. Pentru activități casual, completează-ți ținuta cu un tricou și sneakers.

Astfel, bărbații tind să prefere modelele cu decorațiuni minime – aceștia tind să prețuiască caracterul practic. Dar pentru bărbații cărora le place să iasă în evidență și să atragă atenția asupra lor, designerii oferă ceva special: de la “găuri de artă” la imprimeuri.

În mod tradițional, cea mai populară paletă este de la albastru închis la albastru deschis sau chiar alb. În mod neașteptat, nuanțele de bej sau gri se numără printre cele mai cerute nuanțe în acest sezon.

Astăzi, sunt în tendințe buzunarele laterale voluminoase la nivelul genunchilor, zgârieturile pe coapse și pe fese, aplicațiile și rupturile – contrastante sau neutre. În acest mod un bărbat care se respectă îți poate etala personalitatea și se poate simți bine oriunde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți