14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Olguța Berbec, Ronna Riva și artiștii „Doina Oltului”, în spectacol la Ziua comunei Morunglav

- Advertisement -

Sărbătoare mare la sfârșitul acestei săptămâni pentru morunglăveni care vor petrece la Baza Sportivă cu ocazia împlinirii a 534 de ani de la prima atestare documentară a comunei în care locuiesc. Primăria și Consiliul Local Morunglav, în frunte cu edilul Nicolae Cărămizaru, au pregătit mai multe surprize pentru ei, însă cea mai importantă este spectacolul extraordinar în cadrul căruia vor cânta pe scenă artiști locali, dar și îndrăgita interpretă de muzică populară Olguța Berbec, artiști ai Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Oltului”, precum și cântăreața de muzică pop Ronna Riva.

Ziua comunei Morunglav va fi sâmbătă, iar evenimentele sunt programate a se desfășura după ora 14:00.

„Primăria și Consiliul Local Morunglav vă informează că organizează în data de 17 iunie, Ziua comunei, cu ocazia împlinirii a 534 de ani de la prima atestare documentară a localității. Festivitățile se vor desfășura la Baza Sportivă a comunei Morunglav, începând cu ora 14:00. Invitați speciali Olguța Berbec, Ronna Riva și artiștii «Doina Oltului». De asemenea, din spectacol nu vor lipsi taraful din Morunglav condus de Mircea Enache și mugurașii de aur ai localității noastre, adică micii interpreți de muzică populară. Vă așteptăm cu drag!”, este invitația edilului la petrecerea câmpenească.

Și cum este zi de sărbătoare, aceasta se va încheia după lăsatul serii de sâmbătă cu un grandios foc de artificii. Autoritățile locale spun că de la cheful dedicat morunglăvenilor nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii și berea, tarabele cu diverse chilipiruri, iar pentru copii a fost pregătit și un parc de distracții.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți