20.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

PSD Olt: „Portofoliul Agriculturii are o importanță crucială în dezvoltarea socio-economică a țării”

- Advertisement -

Florin Barbu, deputat PSD Olt, este noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar joi a depus și jurământul de credință în fața noului Guvern Ciolacu și a președintelui României, Klaus Iohannis. Potrivit social democraților olteni, această numire demonstrează forța echipei PSD Olt la nivel național, iar „portofoliul Agriculturii are o importanță crucială în dezvoltarea socio-economică a țării”.

„Organizația PSD Olt este din nou reprezentată la nivel guvernamental, prin desemnarea lui Florin Barbu ca Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, deputat PSD Olt, cu experiență în domeniul agriculturii, economiei şi administrației. Această numire demonstrează forța echipei PSD Olt, o recunoaștere a rezultatelor obținute de organizația noastră și a pregătirii profesionale a parlamentarilor, care reprezintă județul nostru în Parlamentul României. Portofoliul Agriculturii are o importanță crucială în dezvoltarea socio-economică a țării noastre şi avem toate premisele dezvoltării și promovării unei agriculturi moderne, competitive și sustenabile, în ciuda tuturor provocărilor cu care se confruntă acest sector de activitate”, se arată într-un comunicat remis de PSD Olt.

Echipa de la Olt a social democraților este convinsă că „noul ministru va continua dialogul deschis şi va avea o strânsă colaborare cu toți actorii implicați, inclusiv fermierii, cercetătorii, industria agroalimentară și societatea civilă, pentru a găsi soluții inovatoare și durabile”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți