14.1 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri din Brâncoveni, certați cu bunul simț

- Advertisement -

Mai mulți tineri din două sate ale comunei Brâncoveni se pare că sunt certați cu bunul simț având în vedere că în seara zilei de miercuri au ales să lase mizerie într-un loc de joacă pentru copii de lângă o grădiniță. Au mâncat semințe și au aruncat cojile și ambalajele la voia întâmplării, iar la fel au făcut și cu sticlele și cutiile de la diverse băuturi alcoolice și răcoritoare.

Dascălii și părinții mai multor copii au fost nevoiți să facă joi curățenie în urma lor, însă autoritățile locale spun că ceea ce s-a întâmplat la Grădinița cu Program Normal „Matei Basarab” nu va rămâne nesancționat, având în vedere că imaginile surprinse de camerele video din zonă urmează a fi predate organelor competente să ia măsuri. Totodată, administrația publică a dispus ca sistemul de supraveghere din comună să fie monitorizat permanent ca să fie evitate astfel de fapte.

„Stimați tineri ai satelor Ociogi și Mărgheni, vă rugăm să nu confundați spațiile instituției de învățământ cu locurile în care se consumă seara băuturi și semințe! Mai mult, din respect pentru cadrele didactice și părinții care au strâns toată mizeria, pe care seara trecută (miercuri n.r.) ați lăsat-o în urma voastră, vă transmitem că imaginile surprinse de sistemul de supraveghere instalat la GPN ‘Matei Basarab’ vor fi puse la dispoziția organelor competente pentru soluționare, iar din acest moment sistemul de supraveghere din comună este monitorizat permanent pentru a evita astfel de evenimente! Așa nu se mai poate!”, este postarea pe care autoritățile au făcut-o publică joi seara pe mai multe pagini de socializare ale comunei Brâncoveni, inclusiv a primarului Ion Cheroiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți