16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cursuri de femeie de serviciu, frizer, inspector SSM și îngrijitor spații verzi pentru șomerii olteni, organizate luna viitoare de AJOFM

- Advertisement -

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează şi în luna iulie programe de formare profesională. De această dată, sunt cinci cursuri, acestea fiind destinate pentru 70 de persoane aflate în căutarea unui job, acestea urmând a fi calificate în diverse domenii de activitate, anunţă reprezentanţii instituției.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM, a declarat că principalele meserii-ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursuri gratuite pentru șomeri luna viitoare sunt: femeie de serviciu – 14 locuri la un curs, frizer – 28 locuri la două cursuri, inspector SSM – 14 locuri la un curs și îngrijitor spații verzi – 14 locuri la un curs.

Pentru șomerii indemnizați, programele de formare profesională sunt gratuite.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, spune reprezentantul agenției.

Pentru detalii suplimentare despre cele cinci cursuri gratuite din luna iulie, șomerii interesaţi, și nu doar ei, se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul în strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau la telefon 0249.438.595.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți