14.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Restricții de trafic, timp de două zile, pe podul rutier de peste râul Olt, de la intrarea în Slatina dinspre Craiova

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite că, în perioada 19 – 20 iunie 2023, traficul rutier de pe Drumul Național 65 – European 574 va fi restricționat ca urmare a lucrărilor efectuate pentru refacerea părții carosabile de pe podul rutier de peste râul Olt, de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova. Traficul se va desfășura alternativ, prin folosirea de către executantul lucrărilor a unor piloți de dirijare a circulației.

Însă, polițiștii le recomandă ca în cele două zile cât au loc lucrările la Podul Olt să folosească și două rute ocolitoare, una dintre ele fiind centura ocolitoare a Slatinei de pe Drumul Expres (DEx) 12 Craiova – Slatina – Pitești.

„Traficul rutier pe Podul Olt se va desfășura alternativ, fiind folosiți piloți de dirijare ai executantului lucrărilor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească ca rute ocolitoare Drumul Expres 12 (DEx 12) sau Drumul Comunal 90 A, strada Barajului”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursa citată mai arată că polițiștii rutieri vor fi în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor și recomandă șoferilor să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor și să păstreze distanța de siguranță între autovehicule.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți