12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Caracal, dus cu elicopterul SMURD la spital după un accident produs pe DN 6, în Dolj

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi luni, 19 iunie, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în jurul orei 16:00, pe Drumul Național (DN) 6, între localitățile Coșoveni și Leu, județul Dolj. Două autoturisme s-au izbit violent, iar unul dintre șoferi, un bărbat de 40 de ani, din Caracal, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Craiova, starea sa de sănătate fiind foarte gravă. Din păcate, celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, din localitatea doljeană Casanova, a murit la scurt timp după impact.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că bărbatul de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal.

În accident a mai fost rănită o femeie, pasager în mașina condusă de caracalean care a ajuns la spital după ce a fost preluat de un elicopter SMURD.

Sursă foto: Martor

„În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 40 de ani și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital”, a declarat inspector principal Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursă foto: Info Trafic Craiova și Dolj – Grup Facebook

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sursă video: Martor

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți