11.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

A fost reluat Concursul național pentru copii „Stelele Olteniei” de la Slatina. 80 de premii acordate la această ediție

- Advertisement -

Concursul național pentru copii „Stelele Olteniei”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Olt, prin Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina, sub egida Ministerului Educației a fost reluat după câțiva ani în care acesta nu s-a putut desfășura din cauza pandemiei COVID. Sala de spectacole a Palatului Copiilor a fost gazdă a evenimentului cultural artistic ajuns la a XIII-a ediție, anterioara, cea cu numărul XII, având loc în anul 2019.

Competiția are loc în perioada 23 – 25 iunie și dacă vineri și sâmbătă pe scenă au urcat participanții de la secțiunea Dans Modern, duminică este rândul concurenților de la secțiunea Muzică Ușoară.

În total, numărul copiilor participanți de la concurs este de peste 600 din mai multe județe ale țării, printre care Arad, Argeș, Botoșani, Buzău, Călărași, Dolj, Ilfov, Mehedinți, Olt, Sibiu, Teleorman, Vaslui, Vâlcea și municipiul București.

La secțiunea Dans Modern, dansatorii au participat la patru categorii de vârstă, respectiv 6 – 8 ani, 9 – 11 ani, 12 – 14 ani, 15 – 18 ani și pe grupuri de maxim opt participanți, formații de maxim 12 copii și ansambluri de peste 12 participanți.

Și cum duminică se va desfășura secțiunea de Muzică Ușoară, aici vor intra în concurs copii la categoriile de vârstă 7 – 9 ani, 10 – 12 ani, 13 – 15 ani și 16 – 18 ani.

Sursă foto: Facebook – Ilie Brăileanu, director Palatul Copiilor Slatina

Potrivit organizatorilor, la final cei mai buni dintre concurenți au primit și vor primi diplome, premii și trofee, numărul acestora fiind de 80.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți