34.1 C
Slatina
sâmbătă,20 iulie,2024

Ultimele Articole

CAS Olt: Pacienții oncologici, acces la investigații PET-CT de la începutul verii

- Advertisement -

Casa de Asigurări de Sănătate Olt a transmis luni, 26 iunie, că de la începutul acestei veri s-a facilitat accesul pacienților oncologici care îndeplinesc criteriile de eligibilitate la investigaţiile PET-CT, prin eliminarea necesității aprobării comisiei de experţi de la nivelul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pentru efectuarea acestei investigații.

„În prezent, pacienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate pentru efectuarea investigaţiei PET-CT au acces la această investigație în baza unui formular specific. Astfel, pacienții nu trebuie să mai depună la casa de sănătate dosar in vederea obținerii aprobării. Formularul are o valabilitate de 30 de zile calendaristice de la data emiterii”, se arată într-un comunicat remis de CAS Olt.

Potrivit sursei citate, până la data eliminării necesității aprobării comisiei de experţi de la nivelul CNAS, au fost depuse la casa de sănătate 33 de dosare în vederea obținerii deciziei de aprobare a investigației PET-CT, din care au fost aprobate 30 de dosare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți