22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Șofer din Grădinari, urmărit de polițiști pe mai multe străzi din comună. Avea permisul auto suspendat

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 6 Găneasa, în timp ce luni noaptea desfășurau activități specifice pe Drumul Național 64, în comuna Grădinari, în jurul orei 00:15 au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism. Șoferul, identificat ulterior ca fiind un tânăr de 20 de ani, din localitate, nu a oprit, fugind de oamenii legii. A fost urmărit pe mai multe străzi din comună până a intrat cu mașina într-un cap de pod de la marginea unui drum comunal, apoi a luat-o la fugă pe câmp.

Ulterior, polițiștii au stabilit și care a fost motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest, și anume faptul că acesta conducea autoturismul deși avea permisul suspendat.

„Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din comuna Grădinari, până pe Drumul Comunal 21, unde conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod, ulterior fugind pe un câmp. Acesta a fost identificat de polițiști, fiind un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grădinari. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul poseda permis de conducere, însă avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”, a declarat agent de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele tânărului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate în cauză.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți