15.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Urzica, depistat băut la volanul unui tractor. Polițiștii au întocmit dosar penal

- Advertisement -
Un bărbat de 48 de ani, din comuna Urzica, este cercetat penal de polițiști după ce a condus un tractor ce tracta o remorcă, neînmatriculat, și, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a refuzat ca la spital să-i fie prelevate probe biologice de sânge. La testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de aproape un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat.
La data de 27 iunie, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 10 Vișina au oprit pentru control, pe Drumul Județean 544, în comuna Urzica, utilajul agricol la volanul căruia se afla bărbatul.
„Întrucât conducătorul utilajului agricol emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că utilajul agricol și remorca nu erau înregistrate sau înmatriculate”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.
Pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți