18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 72 de ani, din Iancu Jianu, dispărut de acasă. Polițiștii îl caută

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul a fost identificat joi seara, pe raza comunei Dobrețu, și, potrivit reprezentanților IPJ Olt, acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni. La căutări au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Iancu Jianu, care în urmă cu o zi a plecat de acasă și până acum nu s-a mai întors.

Dispariția sa a fost sesizată polițiștilor de către ginere, în cursul după-amiezii de miercuri.

„La data de 28 iunie, în jurul orei 17:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 28 iunie, în jurul orei 07:20, numitul Ștefan Cazacu, în vârstă de 72 de ani, din comuna Iancu Jianu, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 70 de kilograme, ten închis, păr grizonat, tuns scurt, fără semne particulare”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, este pentru prima oară când bătrânul dispare, iar la momentul plecării acesta purta blugi de culoare albastră, pulover de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă de culoare bleumarin.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți