15.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Slatina, accidentat mortal pe DJ 546, în comuna Brebeni

- Advertisement -

Un bărbat de 78 de ani, din municipiul Slatina, și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație produs sâmbătă dimineață pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. Acesta avea calitatea de pieton și, din primele date, se pare că traversa strada printr-o zonă semnalizată cu indicatoare rutiere, șoferul autoturismului care l-a lovit în plin, un bărbat de 31 de ani, tot din Slatina, neacordându-i prioritate de trecere.

Evenimentul rutier a fost sesizat prin apelul de urgență 112 în jurul orei 06:30.

„La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani și un pieton, respectiv un bărbat de 78 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursă foto principală: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți