6.2 C
Slatina
miercuri,23 octombrie,2024

Ultimele Articole

Slatina sărbătorește împlinirea a 44 de ani de când a fost declarat municipiu

- Advertisement -

1 iulie 2023 este ziua în care s-au împlinit 44 de ani de când orașul Slatina a devenit municipiu. Cu prilejul acestei zile, autoritățile locale au vrut să adreseze un mesaj slătinenilor, acesta fiind postat pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

„Dragi slătineni! Ziua de astăzi este una deosebită și plină de bucurie pentru locuitorii municipiului Slatina, deoarece sărbătorim împlinirea a 44 de ani de când Slatinei, orașului nostru drag, i-a fost acordat statutul de municipiu. Cu acest prilej, vă urăm tuturor «La mulți ani!». La mulți ani, municipiul Slatina! La mulți ani, slătineni”, este mesajul transmis de municipalitate

Slatina este municipiu din data de 1 iulie 1979, după ce Nicolae Ceaușescu, președintele Republicii Socialiste România, semna decretul prin care mai multe orașe au fost ridicate la rang de municipiu, motivul fiind dezvoltarea economico-socială a acestora.

Și cum este sărbătoare, anul acesta administrația publică a pregătit și un festival dedicat Zilelor municipiului Slatina, ediția de vară, acesta desfășurându-se în Parcul Tineretului. Astfel, vineri, 30 iunie, a fost un show oferit de DJ Set care a pus muzică mixată live la platane, dar și recitaluri susținute de trupele Alb Negru și L.A., însă spectacolele vor continua sâmbătă, 1 iulie, de la ora 18:00, cu show-ul DJ-ului și a artistei Alina Eremia și trupa 3 Sud Est, iar duminică, 2 iulie, sunt programate momentele oferite, tot de la ora 18:00, de DJ Set, Emma și Carla’s Dreams.

Pe lângă muzică bună, pe parcursul întregului eveniment, prezentat de nimeni altul decât artistul Andrei Ștefănescu de la trupa Alb Negru, pe Aleea Eroilor din Parcul Tineretului veți putea găsi diverse standuri cu dulciuri și băuturi răcoritoare, terase grill și produse de tip fast-food.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți