16.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Fălcoiu, dosar penal pentru conducere fără permis. Polițiștii l-au urmărit prin mai multe localități, prinzându-l în Piatra Olt

- Advertisement -

Polițiștii olteni au depistat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 00:30, în trafic, pe Drumul Județean 64, un adolescent în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Acesta a fost urmărit de oamenii legii prin mai multe localități și au reușit să-l prindă în orașul Piatra Olt, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

„În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 00:10, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Osica de Sus, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 64, în comuna Fălcoiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism. Întrucât șoferul mașinii nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul a fost urmărit pe raza mai multor localități din județul Olt, până la intrarea în orașul Piatra Olt, unde a fost oprit. Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălcoiu”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că adolescentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele tânărului din Fălcoiu, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate în cauză.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți