9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tanti Grigorița din Drăgănești Olt, sărbătorită de autorități la împlinirea unui secol de viață

- Advertisement -

S-a năxcut în anul 1923, iar anul acesta a împlinit nu mai puțin de 100 de ani. Prilej de bucurie pentru tanti Grigorița din orașul Drăgănești Olt, care la un secol de viață a avut alături nu doar membrii familiei și cei apropiați, ci și autoritățile publice locale, în frunte cu primarul Marian Viorel Tudorică. Vizita edilului în curtea casei femeii a fost făcută vineri, 7 iulie.

Bătrânica a avut parte și de daruri din partea edilului, acesta oferindu-i drept cadou un tort, un buchet imens de flori, o plachetă personalizată, dar și un premiu în bani.

„Un secol de viață! Doamna Călin Grigorița a împlit 100 de ani! A fost vizitată acasă de domnul primar și alți reprezentanți ai primăriei, pentru a-i face cadou un tort, un buchet de flori, o plachetă personalizată și un premiu aniversar în valoare de 5.000 lei și pentru a-i ura tradiționalul «La mulți ani!» din partea întregii suflări a localității. Împreună cu toți locuitorii orașului nostru, îi dorim doamnei Grigorița multă sănătate și bucurii, alături de familie și cei dragi!”, este mesajul pe care administrația locală l-a postat la zi de sărbătoare pentru tanti Grigorița pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Drăgănești Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți