15.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

A trecut în neființă medicul stomatolog slătinean Dan Ionescu

- Advertisement -

Veste tristă în lumea medicilor stomatologi din municipiul Slatina și din județul Olt. La vârsta de 86 de ani, a murit colegul lor, slătineanul Dan Ionescu. Anunțul a fost făcut de Colegiul Medicilor Stomatologi din Olt, dar și de apropiați ai acestuia.

„Aducem un pios omagiu și ne luăm rămas bun de la domnul doctor DAN IONESCU un profesionist exemplar și un model de conduită ce va rămâne mereu in amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndoliate”, au transmis colegii săi din Colegiul Stomatologilor.

La rândul său, stomatologul Tiberiu Spirescu a ținut să-i aducă un ultim omagiu: „Din păcate domnul doctor DAN IONESCU ne-a părăsit! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”.

Dan Ionescu s-a implicat și în viața culturală olteană.

„Medicul stomatolog Dan Ionescu nu mai este. Rar mi-a fost dat să cunosc un om atât de bun și de generos. Am lucrat împreună la cartea dedicată pictorului Ion Popescu-Negreni, unchiul său, și am văzut ce înțelesuri adânci are pentru Dan Ionescu FAMILIA, cu părinți, unchi, mătuși, nepoți, strănepoți, veri… Îi ținea aproape unul de celălalt și dumnealui era aproape de toți. Ca mai toți din familia maestrului Negreni picta. Acum s-a dus lângă ai săi, să picteze îngeri cu fratele, Corneliu Ionescu, cu unchii Ion Popescu-Negreni și Nicolae Popescu, popa Nicu. Drum lin, om bun!”, a postat istoricul slătinean Aurelia Grosu, pe pagina sa de Facebook.

Profesorii Florica Ionescu și Larisa Masay, membri ai familiei medicului stomatolog au ținut să spună că cei care l-au cunoscut și vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slatina, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 12 iulie, cu în jurul prânzului, la Cimitirul Tătulești.

„Cutremuraţi în adâncul sufletului v-aducem azi la cunoștință cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice, a celui care a fost doctor stomatolog IONESCU Dan, lăsând în urma sa o familie îndurerată, dar și o comunitate în mijlocul căreia a ființat atâția ani și la care și-a adus contribuția în mod cumpătat și modest! A fost un om bun, credincios, cu suflet curat, un familist convins, un prieten de nădejde care a știut să răspândească în jurul său bunătate și generozitate. În veci îl vor plânge cei dragi și regrete amarnice vor avea toți cei care au avut șansa de a-l cunoaște și de a împărtăși cu Domnia sa o vorbă, o bucurie sau un sfat. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim și pios omagiu la Catedrala Episcopală ‘Înălțarea Domnului’ Slatina. Înhumarea va avea loc miercuri, 12 iulie, ora 11:00, la Cimitirul Tătulești. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și lumină!”, este necrologul remis de familie redacției Eveniment de Olt.

Sincere condoleanțe familiei!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți