13.1 C
Slatina
miercuri,23 octombrie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între un autoturism și un tractor, în afara comunei Studina. Trei persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Grav accident de circulație sâmbătă noaptea, în jurul orei 22:30, pe Drumul Național 54, în afara comunei Studina. În urma unei coliziuni violente între un autoturism și un tractor ce tracta o remorcă, trei persoane care se aflau în mașină au ajuns la spital, fiind vorba despre șofer, soția acestuia și fata lor.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea evenimentului, iar pentru cercetări la fața locului s-au deplasat polițiști rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din municipiul Caracal, și un ansamblu de vehicule, format din tractor agricol și remorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Studina. În urma accidentului, trei persoane, respectiv conducătorul autoturismului și doi pasageri din autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Martor

Potrivit unor surse, evenimentul rutier s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers de către șoferul mașinii ce a intrat în coliziune față – spate cu tractorul. Răniții sunt membri ai aceleiași familii, respectiv tată, mamă și fiica lor, care a suferit răni mai grave ce au necesitat transferul său la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Ambii conducători au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți