23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mariana Ionescu Căpitănescu, Neta Soare, Constantin Măgureanu și Vasile Ciobanu cântă la Sărbătoarea Secerișului din Șerbănești

- Advertisement -

Sărbătoare mare pe 20 iulie, de Sfântul Prooroc Ilie, în comuna Șerbănești. Dacă sărbătoriții zile vor petrece de onomastica lor, ceilalți cetățeni ai localității sunt așteptați la o nouă ediție a Sărbătorii Secerișului. Este cea de-a XII-a ediție și, începând cu ora 18:00, aceasta se va desfășura la Târgul Săptămânal din comună. Vor fi într-un spectacol extraordinar îndrăgiți interpreți ai muzicii populare românești, cap de afiș fiind Mariana Ionescu Căpitănăescu (FOTO), Neta Soare, Constantin Măgureanu și Vasile Ciobanu.

Pe scena special amenajată în zona târgului sunt programate a se desfășura mai multe momente, în deschiderea manifestării evoluând Ansamblul Folcloric „Plai de dor” al comunei Șerbănești, apoi Sărbătoarea Secerișului va continua cu premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premierea elevilor cu rezultate deosebite la examenul de Evaluare Națională, dar și cu acordarea unui titlu de „Cetățean de onoare”.

După aceea începe spectacolul 100% live cu artiștii Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin și Antonio Măgureanu, Neta Soare, Simona Tone și Vasile Ciobanu. Însă, în recital, vor mai fi și momente artistice de muzică ușoară oferite de Reyna Vox și Florin Ciobanu.

Prezentator al întregului eveniment este Claudiu Ene, un cunoscut artist și jurnalist al județului Olt.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi micii, berea, tarabele cu diverse chilipiruri, precum și parcul de distracții destinat micuților.

Sărbătoarea Secerișului de la Șerbănești se va încheia undeva târziu în noapte cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți