19.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Motociclist rănit în urma unui accident produs pe strada Drăgănești din Slatina

- Advertisement -

Accident rutier produs luni, 17 iulie, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, în zona unei intersecții. O autoutilitară care tracta un autoturism și o motocicletă au fost implicate în eveniment, în urma acestuia motociclistul fiind rănit și transportat pentru îngrijiri medicale amănunțite la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea accidentului de circulație, deplasându-se la fața locului pentru cercetări, în vederea stabilirii situației de fapt, și dispunerea măsurilor legale.

Din primele date, se pare că șoferul autoutilitarei nu ar fi acordat prioritate de trecere motociclistului intrând în coliziune cu acesta. Pur și simplu motocicleta a intrat în cablul prin care mașina era tractată de autoutilitară.

Dacă din primele informații s-a considerat că accidentul s-a produs pe strada Drăgănești, în apropierea unei intersecții, până la urmă s-a constatat că acesta a fost la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu strada Recea. În jurul orei 11:30, polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la eveniment.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, un autoturism, care era tractat de autoutilitară, condus de un bărbat de 45 de ani, ambii din municipiul Slatina și o motocicletă condusă de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Mărunței. În urma evenimentului rutier, motociclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Cei trei conducători au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți