12.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Trei scafandri ai ISU Olt reiau căutările copiilor care s-ar fi înecat în râul Olt, la Giuvărăști

- Advertisement -

UPDATE, ora 12:50: În sprijinul scafandrilor ISU Olt, cu aprobarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la misiunea de căutare a minorilor se vor deplasa alți trei scafandri. Este vorba despre câte un salvator de ISU Dolj, ISU Teleorman și ISU Vâlcea, a precizat reprezentantul pompierilor din județ.

„De asemenea, la fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giuvărăști, dar și mai mulți voluntari, cu bărci și sonare, care sprijină misiunea pompierilor”, a spus Băsășteanu.

Știrea inițială: Cei doi copii de 12, respectiv 13 ani, posibil înecați în râul Olt, pe raza comunei Giuvărăști, au fost căutați pe tot parcursul nopții de luni spre marți, însă fără a fi găsiți. Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că trei scafandri ai instituției se deplasează deja în zonă pentru a relua căutările minorilor care până acum au fost de negăsit.

„Pe parcursul nopții 17 spre 18 iulie, pompierii Detașamentului Caracal, cu o barcă cu motor, au executat căutări pe luciul apei, cu ajutorul accesoriilor din dotare, fără ca cei doi minori să fie găsiți. În acest moment se deplasează spre locul evenimentului, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente, trei scafandri din cadrul ISU Olt, pentru reluarea căutărilor”, a transmis reprezentantul inspectoratului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți