21.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci cursuri noi pentru șomerii olteni, organizate de AJOFM. Pot deveni femeie de serviciu, frizer, infirmieră și îngrijitor spații verzi

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a stabilit ca în luna august a anului 2023 să organizeze alte cinci programe de formare profesională destinate unui număr de 70 de persoane din județ care la această dată se află în căutarea unui job.

Elena Iordache, purtător de cuvânt al AJOFM Olt, declară că principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza aceste cursuri gratuite pentru șomeri sunt: femeie de serviciu – 14 locuri la un curs, frizer – 14 locuri la un curs, infirmieră – 14 locuri la un curs și îngrijitor spații verzi – 28 de locuri la două cursuri.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, spune reprezentantul instituției.

Pentru detalii suplimentate, cei interesaţi să urmeze unul dintre cele șase cursuri gratuite se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul în strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau la numărul de telefon 0249.438.595.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți