13.1 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

Alte patru autospeciale noi au ajuns în parcul auto al polițiștilor rutieri din județ

- Advertisement -

Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat recent un nou lot de autospeciale care au fost trimise Inspectoratului General al Poliției Române, iar de aici repartizate, rând pe rând, inspectoratelor de poliție județene din întreaga țară. Patru astfel de mașini de poliție au ajuns luni, 31 iulie 2023, și în parcul auto al polițiștilor olteni.

Acestea au intrat în următoarele parcuri auto: Serviciul Rutier Olt – două, Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina – una și Biroul Rutier al Poliției municipiului Caracal – una.

Autoturismele noi sunt marca BMW, an de fabricație 2022, motor cu capacitatea 2.0 litri, 194 cai putere, 4×4, cutie automată, pe benzină.

Potrivit agentului principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, mașinile de poliție sunt conduse de oameni ai legii specializați care au urmat cursuri în acest sens și vor fi folosite de aceștia mai ales la acțiunile ce vor avea loc pe principalele drumuri publice care tranzitează județul.

Cele patru autospeciale se alătură altor două autoturisme BMW pe care IPJ Olt le-a primit în luna aprilie a acestui an și de atunci sunt folosite în misiuni de polițiștii Serviciului Rutier.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți