13.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

O tânără din Deveselu, rănită într-un accident produs în afara localității

- Advertisement -

Accident de circulație luni după-amiază, în jurul orei 15:50, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu. Două autoturisme s-au ciocnit violent, în urma impactului unul dintre acestea fiind proiectat pe un câmp de la marginea părții carosabile. O tânără a fost rănită și a ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat depre producerea evenimentului, prin apelul de urgență 112, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Ianca, și un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Deveselu. În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, șoferița din Deveselu ar fi vrut să facă la stânga la un moment dat într-o zonă unde drumul este prevăzut cu linie continuă, dar discontinuă în locul unde aceasta a virat, iar conducătorul auto din Ianca se pare că s-ar fi angajat în depășirea mașinii tinerei, deși în zona amintită există un indicator rutier „Depășire interzisă”.

Ambii șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto. Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți