18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Trei ofițeri și 26 de subofițeri, avansați în gradul următor la începutul lunii august

- Advertisement -

1 august este pentru jandarmi o zi de împlinire și recunoaștere a meritelor militare. Concret, este ziua care aduce avansări în gradul următor, la termen. De aceea, prilej de bucurie a fost și pentru 29 de cadre din cadrul Jandarmeriei Olt, dintre care trei ofițeri și 26 de subofițeri.

Festivitatea în grad a avut loc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, amfitrion al acesteia fiind colonelul Cristinel Milcu, adjunctul inspectorului șef.

„Sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a găzduit astăzi (marți, 1 august n.r.) festivitatea de avansare în gradul următor pentru trei ofițeri și 26 subofițeri. Pentru un militar, avansarea în gradul următor reprezintă un pas important în carieră, încununarea eforturilor depuse și a rezultatelor obținute, dar și o motivare pentru continuarea activității cu profesionalism și responsabilitate”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al IJJ.

După ce au fost citite ordinele de înaintare în grad, noile grade au fost înmânate oamenilor legii de adjunctul inspectorului șef al Jandarmeriei Olt, colonel Cristinel Milcu, care în cadrul evenimentului festiv a ținut să-i felicite pentru devotamentul și efortul depus în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, urându-le, totodată, succes în continuare în cariera militară.modul în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu.

„Felicitări tuturor celor avansați astăzi în gradul următor!”, a spus reprezentantul Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți