18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Mario De Mezzo, noul prefect de Olt

- Advertisement -

Florin Homorean nu mai este de joi, 3 august 2023, prefect de Olt. Acesta a fost demis din funcția pe care o ocupa din luna decembrie a anului 2019, decizia de a fi schimbat fiind luată în cadrul ședinței de Guvern, care a avut loc în cursul acestei zile. Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu, care este secretar general al PNL Olt, a fost înlocuit din funcție de liberalul Mario De Mezzo.

Politicianul este cel pe care organizația județeană Olt a Partidului Național îl anunțaseră oficial candidat la funcția de primar al municipiului Slatina, la alegerile locale din anul 2020, acesta fiind schimbat apoi cu Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, cel care i-a retras această calitate liberalului Mario De Mezzo.

Demiterea lui Florin Homorean s-a făcut în momentul în care fostul prefect se află în concediu de odihnă în județul Suceava, informația fiind confirmată de acesta.

„Astăzi (joi, 3 august n.r.) mi-am încheiat misiunea primită în urmă cu aproape patru ani. O misiune nobilă și solicitantă în același timp, dar și una plină de responsabilitate și satisfacții pe măsură. Sunt mândru să adaug în cartea vieții mele capitolul unei perioade în care am reprezentat și am aplicat din poziția de prefect al județului Olt, cu onoare și respect, directivele unui guvern responsabil. Astăzi, la capătul acestui mandat, am satisfacția personală a unui om împlinit. Căci mandatul de prefect al județului Olt care mi-a fost atribuit a fost un privilegiu și o onoare. Privilegiul de a cunoaște si a colabora cu oameni extraordinari și onoarea de a primi încrederea voastră, a tuturor. Îmi doresc și sper că am reușit în acești ani să răspund pe măsura așteptărilor. Vă mulțumesc tuturor, omologi din țară, directori de instituții, reprezentanți ai presei ori simpli cetățeni. Vă mulțumesc pentru suport, pentru înțelegere, pentru colaborare, pentru timpul petrecut împreună și lucrurile bune ori mai puțin bune care ne-au reunit în ultimii ani. Vă respect și vă doresc tuturor sănătate și mult succes!”, este mesajul postat de fostul prefect pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor olteni, depunerea jurământului de credință de către Mario De Mezzo, noul prefect al județului, urmează să aibă loc în cursul zilei de vineri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți