12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Efectivele IJJ, misiuni în nouă comune, weekend-ul acesta

- Advertisement -

Sfârșitul de săptămână este unul încărcat de misiuni pentru jandarmii olteni. Astfel, efectivele Jandarmeriei Olt, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de competență. Și sunt anunțate manifestări în nu mai puțin de nouă localități.

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt, vor fi asigurate măsurile de ordine și vom fi alături de participanții de la evenimentele cultural-artistice ce se vor desfășura în data de sâmbătă, 5 august 2023, în comunele Spineni și Osica de Sus, și duminică, 6 august, în localitățile Gura Padinii, Tia Mare, Urzica, Văleni, Pleșoiu, Strejești și Poboru și, din nou, Osica de Sus.

„Recomandăm participanţilor la aceste manifestări: să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare; să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje); părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente. Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul jandarmilor prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți