26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Incendiu la Movileni. O anexă a unei case s-a făcut scrum

- Advertisement -

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit miercuri, 16 august 2023, în comuna Movileni, pentru a stinge un incendiu puternic ce a izbucnit la anexa unei gospodării.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului oentru Situații de Urgență Olt, a declarat că prima oară, la intervenție, au ajuns pompierii voluntari din Movileni. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 13:30, fiind stins de salvatori după o oră de acțiune continuă.

„La sosirea serviciilor profesioniste, la locul evenimentului acționa Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni, cu o autospecială de stingere. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind distrusă anexa din lemn, cu suprafața de aproximativ 30 de metri pătrați”, a declarat reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost fumatul în locuri nepermise, a adăugat Băsășteanu.

Potrivit unor surse, casa era nelocuită și este posibil ca anexa gospodărească să fi fost cuprinsă de flăcări de la un chiștoc de țigară aruncat la întâmplare, care a aprons vegetația uscată din jurul imobilului.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți