18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Începe „Slatina Street Food”. Concerte cu trupele Timpuri Noi și Hara în Parcul Tineretului

- Advertisement -

Parcul Tineretului din municipiul Slatina este de astăzi, 18 august, și până duminică, 20 august 2023, gazda unei noi ediții a Festivalului „Slatina Street Food”. În zona de agremenet vor fi nu mai puțin de 25 de vendori cu Food Trucks, unde bucătari cu experiență, printre care și Chef Munti, câștigător al unui sezon „Chefi la cuțite” de la Antena 1, vor găti bucate alese în fața clienților, proiecții de film în aer liber, o zonă dedicată copiilor, dar și muzică live de calitate, printre trupele care vor concerta la Slatina fiind Timpuri Noi și Hara.

Emil Moț, primarul municipiului, a ținut să adreseze personal o invitație la acest festival, ultimul eveniment din această vară organizat de municipalitate.

„Dragi slătineni! Vă invit de mâine, 18 August până duminică 20 August, în Parcul Tineretului la ultimul eveniment al verii «Slatina Street Food», organizat de Primăria municipiului Slatina. Vă aștept într-un număr cât mai mare, pentru a savura delicioasele preparate și pentru a petrece împreună momente minunate!”, este invitația pe care edilul a adresat-o slătinenilor încă de joi.
Primăria Slatina este organizator al evenimentului „Slatina Street Food”, bugetul alocat fiind de 290.000 de lei, fără TVA.

Programul din cele trei zile ale festivalului

Zilnic, între orele 18:00 – 20:00 – DJ Geezy

Vineri, 18 august

Ora 20:00 – Jet Black

Ora 21:00 – Alutus

Sâmbătă, 19 august

Ora 20:00 – The Southern Cockroaches

Ora 21:00 – Timpuri Noi

Duminică, 20 august

Ora 20:00 – 7 Tears Ago

Ora 21:00 – Hara

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți