17.3 C
Slatina
joi,24 octombrie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Cilieni, reținut după ce a atins o fetiță de 7 ani în zonele intime

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul de 38 de ani, din Cilieni, a fost prezentat în cursul după-amiezii de marți, 22 august, în fața magistraților Judecătoriei Corabia, care au dispus împotriva sa măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Știrea inițială: Polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Corabia, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au reținut luni, 21 august 2023, un bărbat din comuna Cilieni, cercetat pentru agresiune sexuală. Autorul are 38 de ani și este acuzat că a atins în zonele intime o fetiță de 7 ani, din aceeași localitate, pe care a și pupat-o.

Totul s-a petrecut pe o stradă din comună, iar fapta, care a fost săvârșită în luna iulie, a fost sesizată de tatăl victimei agresiunii sexuale.

„În fapt, la data de 11 iulie 2023, în jurul orei 13:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală 3 Corabia au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Cilieni, cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 7 iulie 2023, un bărbat de 38 de ani, din comuna Cilieni, ar fi agresat sexual minora de 7 ani, pe strada Constantin Brâncoveanu, din aceeași localitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că, în urma probatoriului administrat, luni, 21 august, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Corabia, pe numele bărbatului de 38 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale, în ziua de 22 august 2023.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți