20.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

O șoferiță băută bine a intrat cu autoturismul în șase mașini parcate pe strada Unirii din Slatina. Era și sub influența drogurilor

- Advertisement -

O șoferiță care miercuri seara conducea un autoturism pe strada Unirii din municipiul Slatina a provocat un eveniment rutier în apropierea intersecției cu strada Primăverii. Aceasta a lovit nu mai puțin de șase mașini parcate, iar oamenii legii au constatat că era sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor. Ar fi consumat înainte a a se urca la volan metamfetamină, metadonă și ketamină.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:10, iar polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu și s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate, din cauze ce urmează a fi stabilite, a avariat șase autoturisme parcate. În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,85 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA, T2C MTD și T3C KET. Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele slătinencei dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți