13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Pieton rănit grav după ce un autoturism l-a lovit pe un drum din Cârlogani

- Advertisement -

Grav accident de circulație în după-amiaza zilei de joi, 24 august 2023, pe Drumul Județean 677, în satul Cepari al comunei Cârlogani. Un pieton și un autoturism au fost implicate în eveniment.

Pietonul, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Slatina, a fost lovit de o mașină condusă de un șofer de 58 de ani, din Cârlogani, iar în urma impactului violent acestuia i-au fost zdrobite ambele picioare.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale, dar și polițiști rutieri.

Oamenii legii au deschis anchetă în cauză, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Oamenii legii au constatat că șoferul nu era băut.

„La data de 24 august, în jurul orei 14:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 677, în localitatea Cepari, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Cârlogani, și un pieton, respectiv un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, dar și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a spus Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți