10.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 64, la Dobrosloveni

- Advertisement -
Grav accident de circulație sâmbătă dimineață, 26 august 2023, în jurul orei 06:10, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni. Un pieton și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o autoutilitară.
Victima, un bărbat de 54 de ani, din comuna Osica de Sus, a murit pe loc după ce a fost acroșat de autovehiculul la volanul căruia se afla un bărbat de 59 de ani, din municipiul Caracal.
Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, dar și cu aparatul DrugTest, în ambele cazuri rezultatele fiind negative.

Sursă foto: Martor

Din primele date, se pare că pietonul nu se deplasa regulamentar în momentul în care autoutilitara la izbit în plin.
Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier.

„La data de 26 august 2023, în jurul orei 06:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv un bărbat de 54 de ani, din comuna Osica de Sus. În urma evenimentului rutier, pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul alcooltest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul mortal, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți